Plenari del Consell de Districte el 7 de març

01/03/2024 - 09:50 h

La propera sessió ordinària del plenari del Consell de Districte tindrà lloc el dijous 7 de març, a les 18.30 hores, a la sala de plens de la seu del Districte (carrer d’Aragó, 311). També serà retransmesa en directe.

Les persones que ho desitgin podran intervenir-hi sobre els punts de la part decisòria i la part d’impuls i control de l’ordre del dia.

Per tal de garantir la participació ciutadana, les intervencions en la sessió plenària s’hauran de formular per avançat a través d’aquests enllaços, a triar entre llengua catalana o castellana:

català
cast​ellà

El termini d’enviament serà fins a les 18.30 hores del dia 5 de març.

Us animem a participar-hi presencialment. En cas que algú només pugui intervenir-hi telemàticament, cal especificar-ho al correu regidoria.eixample@bcn.cat. El mateix dia del Plenari rebrà l’enllaç corresponent per poder-s’hi connectar.

Aquest acte comptarà amb servei de subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva. Si necessiteu el servei de llengua de signes, es pot sol·licitar amb 5 dies d’antelació a l’acte al correu electrònic: regidoria.eixample@bcn.cat.