El Maria Canals porta cua!

01/03/2024 - 09:43 h

Un any més, durant el mes de març, Barcelona esdevé la capital mundial del piano amb la celebració de la 69a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals, que enguany tindrà lloc del 10 al 21 de març.

Una de les activitats més significatives relacionades amb el concurs és “El Maria Canals Porta Cua”, en el marc de l’OFF Concurs, que col·loca pianos per tota la ciutat a disposició de qui els vulgui tocar, en sàpiga o no, sigui quina sigui la seva edat, nivell o estil musical. Puntualment, s’hi organitzen activitats protagonitzades per estudiants de música, professionals i artistes pluridisciplinaris.

El piano de cua més especial de tots s’instal·larà el dimarts 5 de març davant del passatge Maria Canals, al costat del passeig de Gràcia (passeig de Gràcia, 24). Es tracta del piano que la pianista i pedagoga Maria Canals tenia a casa seva, amb el qual va estudiar i van estudiar els seus deixebles, i aquest dia estarà a disposició de qui el vulgui tocar d’11 a 19 hores. L’activitat es fa en col·laboració amb el diari ARA i el multiespai gastronòmic El Nacional.

Altres espais del districte disposaran d’un piano de cua durant aquests dies. Del 8 al 22 de març, durant tot el dia, trobareu instal·lat un piano de cua al vestíbul de l’estació de metro Diagonal. El 12 de març un piano de cua es col·locarà al jardí del Palau Robert, de 9.30 a 20 hores, i l’acció amb 10 pianos de cua al passeig de Gràcia, que el concurs fa conjuntament amb la Fundació Occident, se celebrarà el 31 de maig.

Per obtenir més informació sobre la 69a edició del concurs i les activitats de l’OFF Concurs, podeu consultar el web Maria Canals Barcelona.