Arriba la 66a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges

05/04/2024 - 12:08 h

El 6 i 7 d'abril, la carretera entre Barcelona i Sitges es convertirà en una passarel·la de vehicles clàssics d'època.

Organitzat per Foment de Sitges en col·laboració amb els ajuntaments de Sitges i Barcelona, un esdeveniment anual per les persones amants dels cotxes antics i les motocicletes vintage.

Cotxes produïts fins a l’any 1928 i motocicletes fins al 1938 es passejaran pels carrers principals que uneixen les dues ciutats, exhibint la seva elegància.

El programa per a l’edició del 2024 inclou una sèrie d’activitats prèvies i el dia del ral·li:

  • Dissabte 6 d’abril: Exposició de vehicles participants davant del Centre Comercial L’illa Diagonal de Barcelona.
  • Diumenge 7 d’abril: Sortida del Ral·li a les 10.30 hores des de la Plaça Sant Jaume de Barcelona. El recorregut anirà des de Barcelona fins a Sitges, passant per diversos municipis i finalitzant a la localitat de la costa cap a les 12.30 hores aproximadament.

Els vehicles històrics seran acompanyats pels seus ocupants vestits amb l’equipament de l’època, portant als espectadors a una experiència única.

Afectacions de mobilitat

A les 10.30 hores començarà la prova, que sortirà de pl. Sant Jaume, i el recorregut continuarà per Ferran, la Rambla, pl. Catalunya, rda. Universitat, pl. Universitat, rda. Sant Antoni, Sepúlveda, av. Paral·lel, pl. Espanya, Gran Via, pl. Espanya, pl. Ildefons Cerdà, rbla. Badal i Constitució, des d’on continuarà al terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat, sobre les 11.00 hores. Es retindrà la circulació a les cruïlles per facilitar el pas dels vehicles participants, i s’evitarà qualsevol aturada imprevista. Així mateix, hi haurà desviacions de la circulació a pl. Àngel, la Rambla, pl. Catalunya, rbla. Catalunya, Balmes i Comte d’Urgell.

Hi haurà diverses línies de bus afectades, que es desviaran o de les quals es limitarà el recorregut durant la competició. Dissabte, per l’exposició de vehicles, de 10.00 a 17.30 hores quedaran afectades les línies H8V7V9673334596367 i 78. Diumenge, durant la competició, quedaran afectades les línies V13V15V174759 i 120. Podeu ampliar la informació al web de TMB i planificar els desplaçaments a través de “Com s’hi va”.