Doble sessió extraordinària i ordinària del Plenari del Consell de Districte el 16 de maig

10/05/2024 - 13:24 h

El Consell Plenari del Districte convoca dues sessions per al dijous 16 de maig, una extraordinària i una altra ordinària, a la sala de plens de la seu del Districte. Es retransmetran en directe.

La sessió extraordinària començarà a les 18 hores. Podeu consultar aquí l’ordre del dia.

A continuació, a les  19 hores, començarà la sessió ordinària del Consell de Districte. Com és habitual, inclourà l’informe del regidor i les propostes, precs i preguntes dels diferents grups municipals amb representació al Consell de Districte. Podeu consultar aquí l’ordre del dia.

Les dues sessions es retransmetran en directe.

Com participar-hi?

Les persones que vulguin intervenir sota un punt de l’ordre del dia del Plenari ordinari hauran de formular per avançat les seves intervencions a través d’aquests enllaços (a triar entre llengua catalana o castellana):

Català
Castellà

El termini d’enviament serà fins a les 12 hores del 14 de maig.

En cas que es necessiti intervenir-hi telemàticament, cal especificar-ho al correu regidoria.eixample@bcn.cat. El mateix dia del Plenari es rebrà l’enllaç corresponent per poder-s’hi connectar.

Aquest acte comptarà amb servei de subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva. Si necessiteu el servei de llengua de signes, es pot sol·licitar amb cinc dies d’antelació a l’acte al correu electrònic: regidoria.eixample@bcn.cat.