Els joves de l'Eixample, protagonistes del demà

23/05/2024 - 10:38 h

Els premis «Protagonistes del Demà» ofereixen suport econòmic a estudiants de batxillerat de centres educatius del districte i s'entreguen cada any en el marc de la celebració de la Fira Modernista i la Festa Major de la Dreta de l'Eixample.

El guardó reconeix i premia joves que es troben en el darrer curs d’estudis secundaris i que destaquen pel seu expedient acadèmic, la seva implicació en activitats solidàries i el seu lideratge.

En la dotzena edició de “Protagonistes del Demà” s’han entregat nou accèssits de cent euros per a material escolar i dotze beques de mil euros per continuar els estudis superiors. El lliurament de premis s’ha fet aquest dimecres, 22 de maig, al pati del Centre Cultural La Casa Elizalde.

Els centres del districte que s’han presentat en aquesta edició són el Conservatori, Dominiques Barcelona, l’Escola Pia Nostra Senyora, l’Escola Pia Sant Antoni, l’IES Jaume Balmes, l’IES Lluïsa Cura, l’Escola Jesuïtes Casp, el Col·legi Lestonnac, el Centre López Vicuña, l’Escola Ramon y Cajal i Sagrat Cor.

L’acte ha estat organitzat per Rotary Club de Barcelona Diagonal conjuntament amb el Rotary Club de Barcelona, el Rotary Club de Barcelona Condal, el Rotary Club Barcelona Centre, el Rotary Club de Barcelona Europa, l’associació de comerciants Coreixample, l’associació de comerciants Sant Antoni Comerç SAC, l’Institut Gomà i la Papereria Canut.