La plaça de Catalunya acollirà els deu anys del Tast a la Rambla

29/05/2024 - 10:06 h

L’esdeveniment gastronòmic celebra el seu desè aniversari del 6 al 9 de juny a la plaça de Catalunya, que repeteix com a ubicació provisional per les obres a la rambla de Santa Mònica. Enguany hi haurà l'estand "Dotze països, dotze gastronomies" on es podran degustar tapes provinents de cada un dels països que participen en la Copa Amèrica, en el marc del programa de la Regata Cultural.

Nova Zelanda, el Regne Unit, Suïssa, Itàlia, els Estats Units, França, Espanya, els Països Baixos, Canadà, Alemanya, Suècia i Austràlia. Són països que disputen la 37a edició de la Copa Amèrica en les regates masculina, femenina, que se celebra per primer cop, i jove.

Seran presents al Tast a la Rambla amb un espai gastronòmic propi on es podrà degustar una tapa de cada país gràcies a Albert Ventura, del restaurant Vraba. Aquest tast anirà acompanyat d’una jornada de cuina en directe protagonitzada per alguns dels xefs dels equips participants, amb concerts i actuacions musicals d’aquests països. Tot plegat forma part de la Regata Cultural, un programa d’activitats culturals, artístiques, esportives, gastronòmiques, de ciència i d’oci que es posa en marxa per enfortir el vincle de la ciutat amb la Louis Vuitton 37th America’s Cup i acostar el món de la vela a la ciutadania.

Al Tast a la Rambla, que enguany celebra el desè aniversari, també s’hi pot trobar una representació de la gran oferta culinària de la ciutat, amb la participació de 36 restaurants i pastisseries de la ciutat. És una iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla i Grup GSR.