Cultura i emocions en la vuitena edició del Festival Tangent

18/06/2024 - 11:43 h

De l’1 al 19 de juliol, el Festival de les Arts de l’Eixample celebra la seva vuitena edició amb setze propostes innovadores de música, dansa, teatre i circ.

Al juliol, quan l’estiu s’apodera de la ciutat, el Festival de les Arts de l’Eixample torna al districte. El Tangent celebra la seva vuitena edició amb setze propostes escèniques innovadores i quinze nits plenes d’art: de diversitat musical, de dansa hipnotitzant, de circ sorprenent i de teatre fascinant.

De l’1 al 19 de juliol, els espais exteriors dels sis centres cívics i culturals del districte seran els escenaris on els talents més destacats de l’escena actual ens submergiran en experiències culturals que ens faran vibrar i sorprendre.

L’espectacle de dansa Rel i Grapa és la primera creació conjunta dels germans Víctor i Raúl Pérez Armero i obrirà el festival l’1 de juliol a la plaça del Fort Pienc. La dansa també es podrà degustar a Clinch d’Àngel Duran Performing Arts (4 de juliol), al solo Molar de Quim Bigas  (9 de juliol), a Dues creacions internacionals d’Albert Quesada i Katie Vickers (10 de juliol) i a Somos de Lookathingsdifferent (17 de juliol).

La música estarà molt present en el programa d’enguany amb sis actuacions dels artistes Los Sara Fontan (2 de juliol), Sandra Monfort (3 de juliol), Tarquim (11 de juliol), TWIN (15 de juliol), Selma Bruna (16 de juliol) i Las Bajas Pasiones (19 de juliol).

Sense oblidar les propostes de teatre amb Dopaland, una producció de Sala Fènix i Suika (10 de juliol), l’espectacle immersiu i multidisciplinar de Puertas Abiertas: El Epílogo d’INCA Teatre (12 de juliol) i el teatre gestual i clown d’Embolic de la Cia. Pau Palaus (5 de juliol). El circ es podrà explorar a través de A rienda suelta de la Cia. Du’K’tO (8 de juliol) i de Lady Panda de Mumusic Circus (18 de juliol).

Omplim d’emocions les nits d’estiu de l’Eixample!

Podeu consultar el detall de la programació clicant els enllaços anteriors o bé entrant al web del Festival Tangent 2024.

Tots els espectacles són gratuïts. Alguns requereixen reserva prèvia.