Revetlles i fogueres de Sant Joan a l'Eixample

18/06/2024 - 11:09 h

Després de la rebuda de la flama del Canigó a la plaça Sant Jaume, l’espurna s’escamparà per tots els barris de la ciutat. A l'Eixample, la nit del 23 de juny hi haurà fogueres i revetlles populars organitzades pel veïnat i diferents entitats.

Fort Pienc

  • Revetlla i foguera de Sant Joan organitzada per La Cabrònica i els Cabronets del Nord i l’Associació de Veïns i Veïnes Fort Pienc, en el marc de la Festa Major del barri.
    Al carrer de Lepant amb el carrer d’Ausiàs Marc.
    18 h. Recollida de la flama del Canigó a la plaça Sant Jaume i trasllat fins a la foguera.
    18.30 h. Muntatge de la foguera
    21 h. Sopar de carmanyola
    22 h. Encesa de la foguera
    23 h. Revetlla
  • Revetlla de Sant Joan del Casal Popular La Cruïlla. Als carrers de Sardenya i Consell de Cent (davant del Casal), a partir de les 17 hores. Hi haurà sopar popular, lectura de parlaments, concert i punxadisc. També hi haurà foguera a la cruïlla del carrer de Sardenya amb el carrer del Consell de Cent.

Sant Antoni

  • Revetlla i foguera de Sant Joan organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Sant Antoni al carrer de Floridablanca, entre Rocafort i Calàbria (es tallarà el carrer).
    Les activitats infantils començaran a les 16 hores, a les 20 hores hi haurà tabalada i un petit correfoc, a les 21 hores es farà l’encesa de la foguera i a les 23 hores la festa clourà amb un concert.
  •  Foguera major organitzada per l’Associació de la Ràdio i TV Sant Antoni a la cruïlla dels carrers Floridablanca, Entença i av. Mistral, a les 23 hores.

Esquerra de l’Eixample

    • Revetlla de Sant Joan organitzada per l’Associació Germanetes Jardins d’Emma al carrer del Consell de Cent, entre Viladomat i Comte Borrell.
      Amb sopar popular, encesa de foguera (c. de la Diputació/C. Viladomat) i actuacions musicals.
      Amb motiu de la revetlla, el 23 de juny a partir de les 18 hores quedarà tallada la circulació del carrer de Viladomat entre Aragó i Diputació, i també el carrer de la Diputació, entre Calàbria i Comte Borrell.

La plaça de la Universitat serà l’escenari de la Festa de Sant Joan que impulsa l’Associació Encara en Acció. A partir de les 10 hores, amb música, ball i animació.

Casetes de venda de pirotècnica

Els punts de venda de petards al districte estaran oberts fins al 23 de juny, amb horari autoritzat de 10 a 22 hores. Es poden trobar als següents emplaçaments:

  • Passeig Lluís Companys 23
  • Carrer de Provença 343
  • Carrer de Cartagena 151 (amb av. Diagonal)

Podeu consultar més informació sobre la nit de Sant Joan i la revetlla a Barcelona a barcelona.cat/santjoan.