Afectacions a la mobilitat per les obres de connexió de la xarxa freàtica a l’avinguda Diagonal

12/07/2024 - 13:22 h

Fins al 8 de setembre s'ocuparà l'avinguda Diagonal per realitzar obres de connexió i millora de la xarxa freàtica. Entre el 15 al 30 de juliol es tallarà totalment el lateral mar de l'avinguda Diagonal fins al carrer Bailèn. Els vehicles s'hauran de desviar cap al carrer Bruc en direcció carrer València. Les línies de bus 6, 33 i 34 també es veuran afectades.

Pels treballs a la cruïlla entre avinguda Diagonal i el carrer Bailèn, el tram entre l’avinguda i el carrer Provença tindrà una reducció a 3 carrils entre el 31 de juliol fins al 9 d’agost. Més endavant, del 12 al 16 d’agost, es farà un tall total entre els carrers Bailèn i Mallorca on els vehicles es veuran obligats a desviar-se pel carrer Bailèn i València. Per aquestes obres, la línia 6 de bus continuarà afectada.

Des del 19 fins al 28 d’agost, es deixarà habilitat un únic carril al carrer Mallorca en sentit Besòs. Els vehicles s’hauran de desviar cap al carrer Roger de Flor i els ciclistes pel carrer Girona. També, entre els dies 29 d’agost i 5 de setembre, es tallarà de l’avinguda Diagonal entre el carrer Mallorca i el passeig Sant Joan. Aquesta ocupació farà que la línia 6 de bus i els vehicles es desviïn cap al carrer Bailèn.

Les obres de millora de la xarxa freàtica acabaran entre el dia 7 i 8 de setembre després dels treballs de pavimentació. Les actuacions començaran pel tram de l’avinguda Diagonal amb el carrer Girona, fins a arribar al passeig Sant Joan.