Barcelona es prepara per celebrar el bicentenari dels Tres Tombs de Sant Antoni el gener de 2025

30/07/2024 - 10:51 h

La ciutat serà la Capital Catalana dels Tres Tombs 2025 i esdevindrà la seu de la XXVIII Trobada Nacional.

La Federació Tres Tombs Sant Antoni de Barcelona ha presentat el conjunt d’actes i activitats que es duran a terme amb motiu del bicentenari de la festa. La presentació ha tingut lloc a l’Ajuntament i ha comptat amb la participació de diverses autoritats municipals, membres de la federació i representants de la comunitat local.

Entre els actes més destacats, hi ha el Pregó del bicentenari i el Pregó de la XXVIII Trobada Nacional, que tindrà lloc el dissabte 11 de gener de 2025 al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

La Cavalcada dels Tres Tombs es farà el dissabte 18 de gener de 2025, que seguirà un recorregut similar als anys anteriors, tot i que adaptat a les obres de La Rambla.

Una mica més endavant, el dissabte 3 de maig, la ciutat serà l’escenari de la XXVIII Trobada Nacional dels Tres Tombs, que reunirà més de 70 pobles, 80 carros i carruatges i 200 èquids, en una jornada plena d’activitats i esdeveniments.

A més de les desfilades, es duran a terme xerrades, exposicions, tallers i altres esdeveniments destinats a promoure la història i la cultura dels Tres Tombs.