A l’agost, torna el cicle Música als Parcs

31/07/2020 - 14:48 h

Parcs. Procicat (Pla de protecció civil de Catalunya) ha autoritzat l’edició abreujada del cicle, amb totes les mesures de seguretat vigents.

Procicat (Pla de protecció civil de Catalunya) autoritza l’edició abreujada del cicle, amb totes les mesures de seguretat vigents.

Reserva les teves entrades gratuïtes aquí

Procicat (Pla de protecció civil de Catalunya) autoritza l’edició abreujada del cicle, amb totes les mesures de seguretat vigents.

El cicle Música als Parcs, que aquest any compleix 25 anys, torna aquest agost. Atesa l’excepcionalitat provocada per la covid-19, inicialment se’n va suspendre l’edició d’enguany, l’Ajuntament de Barcelona organitza i impulsa una edició abreujada del cicle, amb totes les mesures de seguretat vigents, durant el mes d’agost per acostar la música de qualitat a tots els públics i potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure durant els capvespres i les nits d’estiu.

Per garantir totes les mesures de seguretat vigents l’aforament als concerts està limitat i cal reservar les entrades prèviament. Tots els concerts comencen a les 20.30 h. però per evitar aglomeracions, l’acomodament es farà a partir de les 19.30 h.

Tots els dimarts, als Jardins de Joan Maragall (Palauet Albéniz) i tots els dijous al Park Güell, a les 20.30 h. gaudirem de la música en un marc immillorable.

Consulta la programació i no et quedis sense entrada!

Més informació