A l’estiu obrim els patis de les escoles de la ciutat

27/06/2022 - 08:15 h

Infància. Fins al 31 d’agost setze patis d’escoles públiques de tots els districtes ofereixen els seus espais per a l’ús de la ciutadania.

Comencen les vacances d’estiu i les escoles públiques de la ciutat es posen a disposició dels veïns i veïnes. Del 27 de juny al 31 d’agost fins a setze centres educatius obriran els patis amb el suport de monitors i monitores que faran activitats de dinamització educativa.

A tots els districtes hi haurà almenys una escola que obrirà el pati a la ciutadania en diferents franges horàries de matí i tarda. En alguns casos, a més d’espais de lleure educatiu, són refugis climàtics.

Les escoles que obriran els patis durant l’estiu a l’Eixample són les següents:

  • Escola Els Llorers. Del 27 de juny al 31 de juliol, de 18.00 a 21.00 hores, i de l’1 al 31 d’agost, de 17.30 a 20.30 hores.
  • Escola Ramon Llull. Del 27 de juny al 31 d’agost, de 17.30 a 20.30 hores.

Consulteu els patis escolars oberts al barri, les adreces, els horaris i més informació relacionada a ajuntament.barcelona.cat/educacio/ca/patis-escolars-oberts.

Els patis oberts, espais de trobada

Els patis escolars oberts al barri volen potenciar l’ús educatiu del temps fora de l’horari escolar per a infants, joves, famílies i persones adultes en general i promoure l’obertura de nous espais socials i de relació per a la ciutadania. S’hi fomenten valors i actituds de respecte, cooperació, esforç i responsabilitat dels infants i dels joves mitjançant el joc compartit. D’aquesta manera, aquest programa obre l’escola al barri i contribueix a fer dels barris espais més educadors.