Camina pel centre de Barcelona amb el Barnatresc

09/06/2021 - 11:21 h

Ciutat. La caminada d’aquest mes de juny manté els dos formats adaptats a la situació derivada de la covid-19.

Els dies 12 i 13 de juny, des del Cicle de Caminades Barnatresc proposem la Caminada de Barcelona, amb un recorregut que et permetrà conèixer el centre de la ciutat fent esport. En aquesta ocasió, la caminada mantindrà tant el format presencial com el virtual.

 

Dues opcions per fer la caminada

Aquest 2021 el cicle de Caminades Barnatresc ofereix als caminants dos formats de realització: presencial i virtual. Així, un cop finalitzat el cap de setmana per fer-la de forma presencial, qui ho vulgui podrà fer-la de forma virtual durant les dos properes setmanes, del 14 al 27 de juny. En aquesta modalitat, tot i no tenir senyalització física, les persones que hi participin podran seguir el recorregut mitjançant l’aplicació mòbil Barnatresc Virtual i puntuar per a l’obtenció de pins.

 

Recorregut Caminada de Barcelona

Lloc de sortida i arribada: Pl. Espanya, xamfrà av. Paral·lel (Metro L-1 i L-3 Espanya).

Distància aproximada: 10,0 km.

Durada aproximada: 3.30 h.

Desnivells: gens significatius

Itinerari: Pl. Espanya (1), av. Paral·lel, av. Mistral, c. Tamarit, c. Comte d’Urgell, Ronda Sant Antoni, c. Sant Pau, Sant Pau del Camp (2), c. Sant Oleguer, av. Drassanes, Porta de la Pau, c. Mercè, c. Avinyó, AEEF (3), c. Banys Nous, c. Ave Maria, pl. del Pi, c. Petritxol, c. Portaferrissa, c. Carme, c. dels Àngels, MAGBA (4), c. Montalegre, c. Valldonzella, c. Tallers, pl. Universitat, Gran Via Corts Catalanes, Rambla Catalunya, Can Serra (5), c. Còrcega, c. Comte d’Urgell, c. Rosselló, recinte Escola Industrial (6), antiga presó La Model (7) , av. Josep Tarradellas, pl. Països Catalans (8), c. Tarragona, parc Joan Miró (9) i pl. Espanya (10).

 

Cicle de caminades Barnatresc

El cicle de caminades Barnatresc és un programa anual de caminades no competitives i aptes per a totes les edats que promou una activitat saludable, senzilla, i oberta a tothom. En termes generals, els itineraris són d’una longitud mitjana d’entre 10 i 15 quilòmetres, i se’n realitza gairebé una cada mes.