Consell Ciutadà i Consell del Districte de l'Eixample el 2 de desembre

26/11/2021 - 13:13 h

Plenari. El Consell Ciutadà començarà a les 17.30 h i una hora més tard s'iniciarà el ple del Consell de Districte.

En aquesta ocasió, abans de la sessió plenària hi haurà un Consell Ciutadà, l'òrgan de participació format per representants d’entitats i associacions, dels consells sectorials del districte i dels consells de barri, així com ciutadans a títol individual.

En el Consell Ciutadà es presentarà la proposta de pressupostos 2022 i el projecte normatiu del Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona.

En finalitzar el Consell Ciutadà començarà el Consell de Districte, a les 18.30 h, també a la sala de plens de la Seu del Districte.

En el transcurs de la sessió es llegirà la mesura de govern “Full de ruta per a la reactivació econòmica de l’Eixample 2021-2023”. En la part decisòria s’informarà sobre la proposta de pressupost municipal pel 2022, el projecte normatiu del Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona i el Pla de Millora Urbana d’ordenació de les finques situades al carrer de Londres 80-83 i 86 per a la creació d’un nou espai lliure públic a l’interior d’illa.

Per demanar assistir-hi cal enviar un correu electrònic a regidoria.eixample@bcn.cat. Per participar-hi cal omplir el formulari de barcelona.cat/eixample/intervencioplenari. L’ordre del dia es pot consultar a l’apartat d’Òrgans de Govern i Participació.

Les sessions del Consell Ciutadà i del ple del Consell de Districte es podran seguir en directe pel canal municipal de Youtube. Hi haurà subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.