El mural 'Plantem cara a les violències masclistes' aterra al CC Sagrada Família

11/01/2022 - 10:28 h

Dona. El mural 'Plantem cara a les violències masclistes', amb un gran llaç lila confeccionat amb 105 fotos de personal municipal, es podrà veure fins a finals al 4 de febrer al vestíbul del centre cívic Sagrada Família.

El mural 'Plantem cara a les violències masclistes', amb un gran llaç lila confeccionat amb 105 fotos de personal municipal, es podrà veure fins a finals al 4 de febrer al vestíbul del centre cívic Sagrada Família. El mural es va estrenar durant el 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, a l’entrada de l’edifici Novíssim (plaça de Sant Miquel). Ara itinerarà per diferents equipaments municipals.

El centre cívic Sagrada Família, especialitzat en gènere i igualtat, ofereix en la seva programació habitual un ampli ventall d’espectacles que incorporen la perspectiva de gènere. Aquest mes finalitza el premi Relats en femení -vinculat al 8 de març-, un premi literari per a dones de més de 16 anys.  En les properes setmanes es celebrarà una xerrada sobre Dolors Aleu, la primera metgessa de Barcelona i de l’Estat espanyol, i el concert de Rosa Zaragoza, amb un repertori de cançons de dones pensades, segons l’autora, “per reforçar l’autoestima i la saludable connexió amb la nostra naturalesa salvatge.”

Tota la informació a l’agenda cultural del Centre.