Els Espais de Gent Gran estrenen nova programació d'estiu

09/06/2021 - 09:55 h

Gent Gran. Els Espais de Gent Gran de l'Eixample inicien la nova programació d'estiu amb tallers en línia i activitats presencials a partir del 28 de juny.

Els Espais de Gent Gran de l'Eixample inicien la nova programació d'estiu amb tallers en línia i activitats presencials a partir del 28 de juny.

Hi ha tallers d’emocions, de memòria, de musicoteràpia, per aprendre a fer videotrucades i a utilitzar l’smartphone i les aplicacions mòbils, de dibuix i disseny, sobre emocions, de conversa en anglès i d’introducció a l’italià… Consulta el programa i tria el teu.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran telefònicament els dies 15 i 16 de juny de 10 a 13 h i de 17 a 19 h trucant al telèfon de qualsevol dels Espais de Gent Gran del Districte de l’Eixample.

Cada persona podrà inscriure’s a si mateixa i, com a màxim, a una altra persona facilitant, sempre en tots dos casos, el nom complet i el correu electrònic (en el cas de les activitats en línia). En cas de no proporcionar-los, no serà efectiva la inscripció.

En cas d’inscriure-us a alguna activitat en línia rebreu un correu electrònic amb l’enllaç del curs uns dies abans de l’inici de l’activitat. Important! Si no el trobeu a la safata d’entrada, reviseu el correu brossa (spam).

Les persones interessades poden consultar tota la programació i els telèfons de contacte a la web dels Espais de Gent Gran, entrant a la programació de cadascun d’ells.