Els Gegants de Sant Antoni finalitzen la seva renovació de vestuari

08/01/2024 - 16:26 h

En el marc de la Festa Major de Sant Antoni, els gegants del barri, en Tonet i la Rita, posen punt final al seu projecte de renovació d’imatge amb l’estrena del nou vestit de la Rita.

Després de l’estrena del vestit del Tonet durant la passada edició de les festes, enguany arriba el torn de la Rita, que per primera vegada des de la seva creació (fa 34 anys) canvia d’imatge totalment, aproximant-se a com vestiria una venedora del Mercat de Sant Antoni de finals de segle XIX, època en la que està contextualitzada la parella de gegants.

Tot això ha estat possible gràcies a la feina de la modista Eva Mula i l’indumentarista Pau Fernández, els quals han aconseguit realitzar uns vestits adequats als personatges que representen els gegants, millorant molt la qualitat dels teixits i les volades.

El dissabte 13 de gener, a la Cercavila d’Inici de la Festa Major de Sant Antoni, es presentarà el nou vestit. A les 10.15 h, els gegants de Sant Antoni rebran als de la Ciutat al Mercat (carrer de Tamarit), per iniciar una petita cercavila cap a la plantada de colles (on els esperaran els gegants del carrer Viserta, de Santa Coloma de Cervelló, i de Martorell) i donar per estrenat el nou vestit.

Consulta tot el programa del Cicle Festiu de Sant Antoni 2024 aquí!