Els mercats de Sants i Fort Pienc participen a la Biennal Ciutat i Ciència

09/06/2021 - 15:43 h

Es tracta d'una activitat emmarcada en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible Barcelona 2021.

Els mercats de Sants i del Fort Pienc, seran escenaris de l’activitat ‘Llegums, el millor snack del món’, que s’organitza enguany en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència. L’acció té com a objectiu promocionar el consum de llegums i durant les dues jornades – a Sants divendres 11 de juny durant tot el dia, i a Fort Pienc dissabte 12 de juny, tot el matís’hi repartiran paperines de llegums (sols o amanits amb diferents condiments) amb què, a més de gaudir-los, es podran descobrir curiositats, evidències i dades històriques dels llegums, la seva producció, comercialització i consum. Davant la creixent tendència d’snackificació del nostre consum alimentari, aquesta proposta  vol visibilitzar la tradició de les parades de llegum cuit als mercats.

La iniciativa està emmarcada en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible Barcelona 2021 i comptarà amb la participació de la Fundació Alícia, que aportarà un contingut més científic a l’activitat.

Biennal Ciutat i Ciència 2021

La Biennal Ciutat i Ciència et porta un munt de propostes per reflexionar el coneixement, llurs potencialitats i límits des de diversos punts de vista: els avenços que marquen el futur, les seves implicacions ètiques, l’estret vincle de la ciència amb l’art, la sociologia i la política, la igualtat de gènere, de drets i oportunitats, la sostenibilitat del planeta.

Una edició que, a més, inclou la Festa de la Ciència, on podràs experimentar, observar, investigar i viure la ciència en primera persona, en companyia dels científics i científiques protagonistes, i les propostes de la +Biennal, organitzades per entitats i equipaments de la ciutat.