Ja et pots inscriure a les II jornades REACT de l’Ajuntament de Barcelona

17/03/2022 - 10:17 h

L’Ajuntament de Barcelona organitza la segona edició de les jornades REACT de reactivació econòmica de la ciutat que tindran lloc el  30, 31 de març i 1 d’abril al Disseny Hub. Les jornades reuniran centenars d’experts i més de 60 ponents i líders locals, nacionals i internacionals que debatran sobre el futur econòmic de Barcelona amb l’horitzó a l’Agenda 2030.

Els assistents reflexionaran sobre com diversificar leconomia i apostar per la innovació, dos factors clau per aconseguir una Barcelona més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada als reptes de la transició ecològica i digital. El REACT denguany comptarà amb més de 15 ponències de diferents àmbits temàtics.

El repte de la segona edició del REACT és consolidar el debat obert en la primera edició: el nou model econòmic que Barcelona ha daplicar per superar els dèficits oberts per la pandèmia i situar els reptes de competitivitat econòmica, sostenibilitat, equitat social, transició verda i digital i el futur del treball en lagenda de la capital catalana.

En aquest sentit, la primera edició del REACT va superar totes les expectatives de contingut i també de participació amb un centenar de ponents i amb la participació de més de 3.000 participants entre presencials i virtuals. Enguany, lesdeveniment serà presencial. Per assistir-hi, cal inscriure’s al web del REACT.

La gastronomia i l’alimentació sostenible, al REACT

Lalimentació i la gastronomia han format part de l’èxit de Barcelona com a atracció turística en les darreres dècades. Lescenari post-covid presenta diversos reptes i oportunitats per definir el paper de lalimentació en la identitat de la ciutat, millorar el desenvolupament econòmic sostenible, el benestar dels ciutadans i leducació alimentària.

Per aquest motiu, el REACT ha programat una sessió per debatre sobre el paper que té la ciutat per desenvolupar una oferta alimentària de qualitat i diversa, tant per a la població local com per als visitants, i sobre com hem dafrontar els principals reptes humans per ser competitius, com ara la sostenibilitat, lalimentació de proximitat, el malbaratament zero i els nous models de negoci. 

La sessió, que duu per títol ‘Gastronomia i alimentació sostenibles: persones, producte i planeta’, tindrà lloc el dia 31 de març a les 15:30 h a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona. Accedeix a tota la informació sobre aquesta taula rodona aquí.