La Fira de Nadal de la Sagrada Família s'adapta a l’actual situació sanitària

19/11/2020 - 14:21 h

Nadal. La Fira Nadal de la Sagrada Família obrirà del 28 de novembre al 23 de desembre amb una cinquantena de parades.

La ciutat de Barcelona tornarà a acollir durant les properes setmanes les tradicionals mostres de Nadal. Així, les fires de Santa Llúcia i de la Sagrada Família obriran en breu adaptades a les condicions necessàries per fer front a la situació sanitària actual.

La Fira de Nadal de la Sagrada Família, nascuda als anys 60, és el mercat nadalenc de més tradició de l’Eixample i reuneix parades d’avets de Nadal i guarniments, pessebres i figures, regals i productes alimentaris artesans com torrons, formatges i embotits.

La fira tindrà lloc entre els dies 28 de novembre i 23 de desembre, des de les 10 h del matí fins les 21 hores, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 h.

El mercat, ubicat com cada any a la plaça Sagrada Família, comptarà enguany amb una cinquantena de parades que es distribuiran de la següent manera:

  • Sector Verd: 8 parades dedicades a la venda d’arbres i plantes de Nadal.
  • Sector Pessebres i Figures tradicionals: venda de pessebres i guarniments de Nadal. Comptarà amb 19 parades.
  • Sector Alimentació: botigues de llaminadures, castanyes i xurreries, un total de 8 parades.
  • Sector Regals: venda de productes variats per a regalar, principalment d’artesania, bijuteria i roba. Compta amb 13 parades.

Per tal de poder celebrar la fira s’han pres les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries. No caldrà cita prèvia per visitar-la perquè les parades estaran envoltades per tanques. Les parades estaran distribuïdes per grups i en cadascun d’ells els visitants hauran de seguir un recorregut en sentit únic que estarà delimitat per catenàries.

Pel que fa a la tradicional Fira de Reis que se celebra a la Gran Via de les Corts Catalanes en aquests moments encara s’estan avaluant les condicions per poder celebrar-la.