Les entitats de l'Esquerra de l'Eixample estrenen un web directori

21/07/2021 - 11:09 h

Moviment associatiu. Les entitats que formen part del casal comunitari de l'Esquerra de l'Eixample han creat un web que recull tota l’activitat del moviment associatiu dels dos barris.

En el marc del conveni del casal comunitari de l’Esquerra de l’Eixample, les entitats que en formen part han creat un web que recull tota l’activitat del moviment associatiu dels dos barris.

El directori és un gran ajut per trobar les associacions i entitats que treballen a l’Esquerra de l’Eixample, navegant per les diferents categories: treball i economies diverses; habitatge i altres drets socials; ecologisme i medi ambient; infants; joves; gent gran; cures i salut; espais comunitaris; feminismes i LGTBIQ+; educació; cultura i lleure; i altres. També es pot realitzar una cerca per recursos i espais.

L’objectiu del directori és donar a conèixer les entitats actives de la zona, facilitar el contacte amb elles, compartir recursos i fomentar les economies transformadores, enfortint així el teixit social dels barris de l’Antiga i la Nova Esquerra de l’Eixample.

El  web ha estat possible gràcies a les entitats participants, el treball de voluntaris i el finançament del Districte de l’Eixample..