Presentem la Guia del bon tracte, una guia contra les violències masclistes

10/03/2021 - 22:02 h

Feminismes. Només sí és sí. El Districte de l'Eixample edita una petita guia amb els serveis d'assessorament i d'urgències sobre violències masclistes.

Només sí és sí. El Districte de l'Eixample edita una petita guia amb els serveis d'assessorament i d'urgències sobre violències masclistes.

Sospites que una dona que coneixes està patint violència masclista? Alguna persona del teu entorn se sent pressionada per la seva parella? Quan li preguntes com va la seva relació de parella, canvia de tema? Vols saber com ajudar-la?

Coneixes algun home que exerceixi algun tipus de violència masclista? Creus que pot tenir comportaments violents? Sovint se sobrepassa i perd el control? Vols saber com ajudar-lo?

El Districte de l’Eixample presenta la Guia del bon tracte, una guia amb els serveis gratuïts i confidencials per denunciar actituds de violència masclista i demanar assessorament especialitzat, adreçada tant a possibles agressors com a víctimes d’aquest tipus de violència. La guia també inclou els telèfons i les adreces dels serveis específics per a la violència i els serveis d’urgència.