El Punt d'Informació per a l'Orientació i la Recerca de Feina segueix donant servei

27/01/2021 - 10:05 h

El Punt d’Informació per a l’Orientació i la Recerca de Feina de l'Eixample segueix oferint els seus serveis de forma telemàtica de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

El Punt d’Informació per a l’Orientació i la Recerca de Feina de l'Eixample, ubicat a la planta baixa de la Seu del Districte, ofereix ara serveis de forma telemàtica de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

Barcelona Activa continua apropant-se al districte de l’Eixample per oferir un servei informatiu sobre tots els recursos disponibles per a l’orientació i la recerca de feina i des de l’inici de l’estat d’alarma ha prestat el seu servei de forma telemàtica.

  • Oferint atenció telefònica: informació dels serveis i recursos existents, derivació i resolució de dubtes.
  • Amb professionals de l’orientació: amb un equip de professionals en l’àmbit de l’orientació, que farà una primera anàlisi de les necessitats i et donarà a conèixer un mapa amb les múltiples opcions que tens al teu abast.
  • Recomanant eines i recursos: anàlisi de quines de les eines i recursos de Barcelona Activa et poden ser de més utilitat segons el teu cas particular, i suport, si cal, en la inscripció.

Podeu fer les consultes i resoldre tots els dubtes a través del telèfon 608 57 32 63 de dilluns a divendres de 8 a 20 h.