Reimaginem el futuR3 de les organitzacions d'economia social

27/01/2021 - 10:42 h

ESS. Espai on podrem revisar, reinventar i reactivar les organitzacions d'economia social i solidària.

Reimaginem el futuR3 és un programa adreçat a aquelles organitzacions amb pràctiques i valors de l'economia social i solidària (ESS) o que estiguin en procés d'incorporar-los i que volen reimaginar-se i impulsar canvis i projectes de manera tangible.

Amb el nou programa “Reimaginem el futur” de Barcelona Activa es pretén potenciar aquelles organitzacions que estan disposades a aplicar la creativitat en la seva estratègia i el seu dia a dia per tal de treure profit a aquestes oportunitats.

En aquest espai podrem revisar, reinventar i reactivar les organitzacions d’ESS a partir de formacions, tallers de prototipatge, consultories individualitzades i altres recursos i serveis que serviran per revisar quin repte es vol abordar, escollir quina solució s’implementarà, com serà la solució i de quina manera i quan s’aplicarà.

Si formes part d’una organització amb voluntat de reimaginar-se per  fer front a  l’afectació de la covid19 i incorporar pràctiques i valors de l’Economia Social i Solidària, inscriu-te aquí.

Calendari

Fins al 7 de febrer 2021
Presentació de candidatures
Fins al 12 de febrer 2021
Selecció de participants
18 i 19 de febrer 2021
Comunicació de participants
Del 24 de febrer al 16 de juny 2021
Execució del programa

Per més informació, assisteix a la sessió informativa virtual el proper 3 de febrer apunta’t aquí.

Més informació