Suport al teixit cultural de la ciutat amb tres noves convocatòries de subvencions

20/07/2021 - 13:49 h

Suport al teixit cultural. S’hi poden presentar sol·licituds del 20 de juliol al 15 de setembre.

Obertes tres noves convocatòries de subvencions de l’àmbit cultural, dirigides a espais de creació, llibreries, cinemes, establiments de música en viu i inversions TIC en projectes d’experimentació i innovació. Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de setembre.

L’Institut de Cultura de Barcelona ha obert tres nous paquets de subvencions, amb una dotació total de 570.000 euros.

Paquet 1: Espais independents de creació, llibreries i sales de cinema amb un màxim de set sales. Es destinen 220.00 euros per a la rehabilitació, modernització i dotació d’equipament tècnic d’aquest tipus d’espais.

Paquet 2: Establiments de música en viu. Es finançaran projectes que tinguin com a objectiu la realització d’estudis d’impacte acústic, la instal·lació de limitadors i enregistradors de nivells sonors, la rehabilitació i la dotació d’equipament tècnic. S’estructura en tres modalitats: espais de cultura viva, espais de petit format i espais de mitjà i gran format. L’import total que es destina a la convocatòria és de 250.000 euros.

Paquet 3: Inversions TIC. La convocatòria de subvencions per a inversions en infraestructura TIC vol impulsar la realització de projectes de caire experimental i innovador que explorin nous llenguatges i metodologies a l’entorn de les propostes culturals i la creativitat digital. Es tindran en consideració projectes relacionats amb els àmbits de nous mitjans, la realitat virtual, augmentada i mixta, i les tecnologies per a l’aprenentatge. La dotació en aquest cas és d’un total de 100.000 euros.

Consulteu tota la informació de les convocatòries de subvencions en el marc del suport al teixit cultural en aquest enllaç.