Per evitar la propagació de la covid-19, queda prohibit temporalment accedir als parcs i utilitzar els jocs infantils entre les 20.00 i les 7.00 h

El parc de les Rieres d'Horta, nom aportat pel veïnat de l’entorn, permet connectar i apropar els barris de la Clota i Horta, històricament separats per una franja viària que actuava de frontera.

La proximitat amb Collserola converteix el parc en un connector de biodiversitat entre la serra i la ciutat. S’assenta sobre el dipòsit de regulació d’aigües pluvials de les Rieres d’Horta i el parc de neteja del serveis de neteja viària del districte d’Horta-Guinardó.
El parc ofereix nombrosa vegetació i incorpora importants innovacions en matèria de renaturalització, com ara la plantació d’arbrat de port natural, que permet obtenir una alta densitat de biomassa i potenciar la connexió amb Collserola, i criteris d’autosuficiència energètica, amb la presència d’una pèrgola fotovoltaica de 642 m 2, que aprofita l’energia del Sol, o enllumenat públic per LED telegestionat segons demanda.

Titularitat:
Centre públic

El parc s'ubica en l'àmbit format per la plaça de Botticelli, la plaça de l'Estatut, l'avinguda de l'Estatut i el carrer de Jerez.

Adreça:
Av Estatut de Catalunya, 21
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
la Clota
Població:
Barcelona