El Districte d'Horta-Guinardó ha engegat diferents projectes i programes per tal de millorar el seu territori i la vida dels veïns.

Pla de barris del Carmel i Can Baró 2021 - 2024

El Pla de Barris és un programa extraordinari amb el qual es vol revertir les desigualtats mitjançant l'aplicació de noves polítiques públiques; implicant als i les ciutadanes en el desenvolupament de projectes dinamitzadors dels seus barris i amb un pressupost assignat extraordinari i intensiu durant un temps acotat.

Futur emplaçament de l'espai de cotreball

Pla de Desenvolupament Econòmic per a la reactivació econòmica d’Horta-Guinardó 2021–2023

La vocació del present Pla 2021–2023 és actualitzar l’anterior PDE, posant el focus en les intervencions més rellevants i adaptar-les a la situació excepcional que estem vivint.
 

Pla de Millora del barri de Montbau (2021 – 2027)

Desenvolupem el Pla de Millora del barri de Montbau amb la finalitat de recollir el compromís i l'adhesió de tots els grups polítics municipals, sense oblidar la reclamació veïnal de treballar políticament perquè en la pròxima edició del Pla de Barris, Montbau tingui el suport per estar-hi inclòs.

Pla de barris de Sant Genís dels Agudells i de la Teixonera

El Pla de barris permet establir accions d’atenció i millora de les condicions de vida de la població de Sant Genís dels Agudells i de la Teixonera.