Commemoració del Dia Internacional per la Tolerància

29/10/2020 - 08:30

El Servei de Convivència i Interculturalitat d’Horta-Guinardó posa en marxa la campanya #TolerànciaésConvivència per celebrar el Dia Internacional per la Tolerància, el 16 de novembre.

La campanya #TolerànciaésConvivència començarà el dijous 29 d’octubre i cada dia es dedicarà a un barri del Districte, fins a concloure la campanya el dia 16 de novembre havent creat una peça conjunta, amb tots i cadascun dels barris.

Cada dia, a través d’un petit vídeo, es presentarà una entitat o institució d’un barri diferent, que explicarà la feina que porta a terme. S’hi tractaran temes variats com la tolerància i la interculturalitat, la dinamització veïnal, diversitats, exemples històrics de tolerància o educació per la tolerància, així com tota la vinculació d’aquest concepte amb la convivència.

L’objectiu principal de la campanya és sensibilitzar la ciutadania d’Horta-Guinardó en la promoció de la tolerància i la diversitat a través d’entitats de referència de cadascun dels barris, a més de fomentar la cohesió i la comunitat de tots els participants com agents d’un mateix territori.

Els participants seran:

Podeu compartir els diversos vídeos a les xarxes socials amb l’etiqueta #TolerànciaésConvivència i al Facebook i al Twitter del Servei de Convivència i Interculturalitat d’Horta-Guinardó.