'Barcelona respon a l’emergència climàtica', nova exposició al Centre Cívic Guinardó

29/10/2020 - 11:59

La sala Jaume Valor del Centre Cívic Guinardó acull del 29 d'octubre al 24 de novembre l’exposició 'Barcelona respon a l’emergència climàtica', un projecte que mostra els efectes del canvi climàtic a  Barcelona i les accions que es poden emprendre per tal de fer-hi front. L’exposició és itinerant i es mostrarà en diferents equipaments de la ciutat.

Les persones que visitin l’exposició podran veure com afectarà el canvi climàtic a Barcelona si s’actua per fer-hi front o bé, si pel contrari, no es prenen mesures i no s’assoleixen els objectius de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) de l’Acord de París del 2015.

A més a més, en el transcurs de la visita es pot descobrir quines actuacions s’estan portant a terme a nivell de ciutat per tal de mitigar aquesta crisi, amb accions tan destacades com la mateixa Declaració d’Emergència Climàtica o bé el Pla Clima. També s’hi presenten les iniciatives que s’estan duent a terme  des de la societat civil i es donen idees sobre què es pot fer a nivell individual per contribuir en aquesta lluita conjunta contra l’emergència climàtica.