El Taller Sant Camil organitza la VIII Jornada de Petanca sota el lema ‘El COVID no ens espanta 2020’

03/11/2020 - 14:00

El centre ocupacional Taller Sant Camil de la Fundació de la Santa Creu del barri del Guinardó organitza cada any una Jornada de Petanca al Mas Guinardó, en què s’hi apleguen 300 persones.

Aquest any, a causa de la covid-19, no podrà tenir el mateix format que habitualment, però els organitzadors no renuncien a que sigui una realitat i conviden a participar-hi més gent que mai.

La proposta es concreta en que el dia 9 de novembre les persones ateses a les entitats participants trobin una estona per jugar a la petanca, gaudeixin de l’esport i del fet de jugar per passar-ho bé. Tota la jornada trobarà en les xarxes socials aquell espai comunitari que substitueix la presencialitat.

Les entitats participants són: Taller Sant Jordi, E. E. Mare de Déu de Montserrat, C. E. E. La Ginesta, Taller Ocupacional Ariadna, E. E. Nostra Senyora de Montserrat, Escola Rel, C. F. T. Flor de Maig, Fundació Finestrelles, Centre Ocupacional Grupdem, Centre Ocupacional Cordada d’OSAS, C. E. E. Sant Joan de la Creu, C. E. E. Lexia, C. O. Taller Sant Camil.