Les preguntes de la ciutadania són respostes a l’Audiència Pública

20/11/2020 - 09:48

El dimecres 18 de novembre es va celebrar una nova sessió de l’Audiència Pública d’Horta-Guinardó. Com en l’anterior, la regidora Rosa Alarcón i el president del Districte Max Zañartu van intervenir des de la sala Lluís Companys de la seu del Districte i el públic va poder seguir la sessió per streaming.

Tothom qui ho havia volgut, havia pogut enviar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, per plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal.

La sessió va durar pràcticament una hora i mitja en què la regidora va respondre totes les consultes plantejades per la ciutadania. Els temes, com és habitual, van fer referència a diversos àmbits. Per exemple, es va demanar per les mesures de prevenció als entorns escolars, les grans obres com la reforma de la rambla del Carmel o la cobertura de la Ronda de Dalt, la seguretat, les zones d’aparcament, els usos de ‘la llosa de la Vall d’Hebron’, l’atenció de la Guàrdia Urbana o el funcionament dels serveis socials. Un altre punt destacat va ser la mobilitat, en qüestions específiques com la xarxa d’autobusos, els carrils bici, les zones d’aparcament o els sentits de circulació de determinats carrers.

Podeu recuperar tota la sessió al vídeo que acompanya aquesta notícia.