El Barcelona Districte Cultural arriba a quatre equipaments d'Horta-Guinardó

08/02/2021 - 10:29

La 9a edició del circuit oferirà, fins el 29 de maig, un total de 250 funcions obertes a tots els públics i gratuïtes, amb un programa per apropar la realitat de la creació i els creadors a la ciutadania. A Horta-Guinardó, les podreu gaudir a quatre espais diferents: el CC Teixonera, el Casal de Barri Font d'en Fargues, els Lluïsos d'Horta i el CC Matas i Ramis.

La nova programació d’aquest circuit, que està dedicat a les arts escèniques i l’audiovisual, arribarà a 29 centres cívics i equipaments de proximitat dels deu districtes de la ciutat. Serà la més ambiciosa de les que fins ara ha acollit, ja que no només presentarà 27 noves propostes de teatre, dansa, música i circ sinó que també en repescarà 17 més que van ser ajornades durant les dues passades edicions a causa de la covid. Seran, per tant, 44 propostes d’espectacles en directe (juntament amb els títols que conformen el Petit Cineclub i el cicle de cinema documental organitzat en col·laboració amb l’In-Edit Festival) les que protagonitzaran prop de 250 funcions obertes a tots els públics, a les quals s’hi han de sumar prop d’una vintena més dedicades només a públic escolar. Per donar cabuda a totes aquestes funcions, el programa s’allargarà fins al maig i durarà prop de quatre mesos en comptes dels tres habituals.

La programació d’aquest cicle, organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, té la voluntat d’arribar a públics amplis i diversos; d’aquí la seva heterogeneïtat i la convivència entre títols adreçats a públics adults i a públics familiars. Destaca de la programació musical del Barcelona Districte Cultural que totes les propostes estan liderades per dones: Queralt Lahoz, Alba Carmona, Clara Gispert, Anna Andreu, Maria La Blanco, Sara Terraza, La Chunga o Las Karamba.

Per assistir als espectacles cal reservar-ne les entrades amb antelació i respectar les mesures de seguretat i prevenció, que s’adequaran a les recomanacions sanitàries vigents, com la reducció de l’aforament, l’ús obligatori de mascareta i l’entrada i sortida esglaonada dels espectadors.

Podeu consultar la programació de cada espai:

Més informació