El Carmel inicia els ‘Diàlegs comunitaris’

25/03/2021 - 13:29

A partir d'un acord de l'entitat Carmel Amunt - Pla Comunitari, i Arealab, experiència vinculada a La Clota Cotreball, s'inicien al barri del Carmel els anomenats ‘Diàlegs comunitaris’.

La voluntat d’aquesta iniciativa és donar a conèixer l’activitat i les inquietuds dels diversos col·lectius que desenvolupen l’activitat al barri tractant d’iniciar un diàleg constructiu amb els veïns i veïnes per crear una consciència comunitària mútua.

El primer ‘diàleg comunitari’ s’ha dut a terme amb la metgessa del CAP Horta Alba Oliveres i el metge del CAP Carmel Jordi Planes, que expressen la seva visió de l’assistència primària i comunitària i com han viscut el darrer any amb els efectes de la pandèmia. En aquest diàleg virtual, hi han participat Joan Pol Sala de Carmel Amunt i Jordi Jové, d’Arealab, iniciativa resident a La Clota. La voluntat dels impulsors del ‘diàleg comunitari’ és aconseguir tractar temes que portin a un diàleg real amb el major nombre de veïns i veïnes.

La idea dels ‘diàlegs comunitaris’ és continuar en propers mesos parlant amb sectors rellevants del barri com els comerciants, els joves, les xarxes de suport etc. buscant una formula d’altaveu, a traves de ràdio i podcast que permeti facilitar al màxim la participació de veïns i veïnes en els diàlegs que es van obrint.