Juga i aprèn amb el Passaport Edunauta al Carmel i a la Font d’en Fargues

13/04/2021 - 12:41

Els barris del Carmel i la Font d’en Fargues poden gaudir durant aquest mes d’abril de les activitats que ofereix el Passaport Edunauta, una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill i la cooperativa +Educació.

El Passaport Edunauta és un projecte de creació d’oportunitats educatives i d’acreditació i reconeixement social d’aprenentatges fora de l’escola per a infants de 3 a 12 anys, que catalitza i connecta tota la potència educativa d’un municipi.

Com ho fa l’infant?

Un infant aprèn a molts espais i en molts moments diversos a part de l’escola: a casa, a la plaça, a l’esplai, a la biblioteca… Però com pot fer visible aquest aprenentatge invisible en el marc de la seva comunitat? Amb el Passaport Edunauta podrà fer-ho perquè li donarà accés a gaudir d’activitats educatives obertes del seu territori i, a través de les seves pàgines, podrà mostrar tot allò que hi aprengui.

A través de qui ho fa?

Aquestes activitats estaran organitzades des dels espais edunautes, una xarxa local d’actors educatius, que seran les destinacions d’aprenentatge a les que els edunautes podran viatjar (biblioteques, casals, entitats, clubs esportius…). Allà viuran experiències d’aprenentatge molt diverses on aprendran i aconseguiran segells per al seu passaport. Aquests segells acreditaran tant la seva participació a les activitats com els seus aprenentatges.

Podeu trobar totes les activitats al cartell informatiu.

Més informació