Aquest maig caminem per Horta-Guinardó amb el Barnatresc

02/05/2021 - 17:30

El passat 1 i 2 de maig va tornar a la ciutat una nova Caminada Barnatresc, que en aquesta ocasió va tenir lloc al districte d’Horta-Guinardó. Es tracta de la segona jornada del cicle de caminades Barnatresc 2021 i manté la modalitat presencial i virtual.

Dues alternatives per realitzar la caminada

Aquest 2021 el cicle de Caminades Barnatresc s’ha reinventat i ha adaptat les caminades amb dos formats, presencial i virtual. D’aquesta manera, el cicle s’ajusta a la situació sanitària actual derivada de la pandèmia provocada per la covid-19.

Un cop finalitzat el cap de setmana per fer-la presencial, arriba el torn de la caminada virtual. Aquesta també es farà pel districte d’Horta-Guinardó, i tot i no tenir senyalització física, les persones participants podran seguir-ne el recorregut mitjançant  l’aplicació mòbil Barnatresc Virtual. A més, aquesta caminada puntuarà per a l’obtenció de pins, guardó amb el qual es premia la fidelitat dels/les caminants a final d’any. En aquesta ocasió, la caminada per Horta-Guinardó es podrà realitzar del 3 al 16 de maig, sempre subjecta a la normativa vigent en relació a la pandèmia.

Recorregut de la Caminada d’Horta-Guinardó

– Lloc de sortida i arribada: Plaça Salvador Riera (Metro L4 Guinardó – Hospital de Sant Pau).

– Distancia aproximada: 8,50 km.

– Durada aproximada: 3.00 h.

– Desnivells: 200 de pujada i de baixada

Pl. Salvador Riera Mas Guinardó (1), c. Maspons i Labrós, c. Sales i Ferré, c. Ercilla, c. Camil Oliveras, c. l’Arc de Sant Martí, c. Gallecs, c. Juan Manen, c. Pedrell, Sant Antoni de Pàdua (2), c. Mas Pujol, c. la Verema, c. Canonge Almera, c. Peris i Mencheta, Baixada de Can Mateu, c. Llobregós, Torrent del Carmel, c. Agudells, rbla. Carmel, Túnel de la Rovira (3) , c. Arbós, c. Passarell, c. Queixans, c. Conca de Tremp, santuari del Carmel (4), c. Gran Vista, c. Santuari, Carretera del Carmel, c. Ceuta, c. Portell, camí de Can Móra, corriol del parc del Carmel, c. Mühlberg, escales al carrer Panorama, c. Sant Joan de les Abadesses, parc del Guinardó (5), Mirador del Nen de la Rutlla, Mirador del Parc del Guinardó, c. Francisco Alegre, ptg. pistes poliesportives, c. Tenerife, pl. Pedreres de Can Baró, c. Torre Dulac, pl. Can Baró, av. Can Baró, c. Josep Yxart, c. Miquel de los Santos Oliver, pl. Sanllehy, c. Sardenya, rda. Guinardó, pl. d’Alfons X el Savi, parc de les Aigües (6), rda. Guinardó, Jardins Pla i Armengol, Torrent d’en Melis, av. Mare de Déu de Montserrat, c. la Bisbal i pl. de Salvador Riera Mas Guinardó (7).

Cicle de caminades Barnatresc

El cicle de caminades Barnatresc és un programa anual de caminades no competitives i aptes per a totes les edats que promou una activitat saludable, senzilla, i oberta a tothom. En termes generals, els itineraris són d’una longitud mitjana d’entre 10 i 15 quilòmetres, i se’n realitza gairebé una cada mes.