Sant Pau promou el coneixement dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

27/09/2021 - 11:32

Quins són els Objectius de Desenvolupament Sostenible? Com podem contribuir individualment a la seva consecució? Aquests són els objectius principals de ‘Sant Pau i els ODS’, una jornada de tallers, jocs i activitats que tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau el proper diumenge 3 d’octubre, de 10 a 17 h.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions que està desenvolupant la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb motiu de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible. Durant tota la jornada, la ciutadania podrà accedir gratuïtament al Recinte Modernista, on trobaran una àmplia programació d’activitats organitzades amb la participació de diferents entitats. Per gaudir-ne caldrà registrar-se prèviament al web.

Els jardins de l’antic Hospital concentraran bona part de les propostes previstes, entre les quals també hi haurà espai per a la conscienciació ambiental, l’alimentació saludable, les tecnologies domèstiques biocompatibles i la sostenibilitat en general.

Portes Obertes als espais de treball de les organitzacions residents

Actualment, el Recinte Modernista és seu d’una desena d’institucions que desenvolupen projectes d’alt impacte social en els àmbits de la innovació, la salut, la sostenibilitat i la cultura. Coincidint amb la Jornada ‘Sant Pau i els ODS’, els visitants també podran accedir als espais de treball de bona part d’aquestes organitzacions. En concret, serà possible entrar al Pavelló de Sant Leopold, seu de l’Institut Forestal Europeu; al Pavelló de la Mercè, que acull les oficines de l’Organització Mundial de la Salut, ONU-HABITAT i el Centre d’Activitat Regional per al Consum i la Producció Sostenibles (SCP/RAC) i als Pavellons de Sant Jordi i Santa Apol·lònia, que acullen la Euro-Mediterrean Economists Association i EURORDIS, respectivament. En tots aquests espais la ciutadania coneixerà quines són les activitats i programes que s’impulsen des de Sant Pau.