El CC Guinardó se suma al cicle ‘Temporals’

04/11/2021 - 12:30

L'art continua transitant pels barris de la ciutat aquesta tardor amb ‘Temporals’, un circuit d'exposicions on es podrà gaudir de diferents arts visuals als espais expositius dels Centres Cívics de Barcelona. Temporals té com a objectiu crear accions, activitats i experiències artístiques que dialoguin amb el territori més proper del centre cultural, fomentant la interacció de públics amb experiències artístiques de proximitat.

Una d’aquestes exposicions serà L’opinió dels altres era molt més important, de Clara Nubiola, que s’exhibirà al Centre Cívic Guinardó. En aquesta mostra, l’autora proposa crear un relat col·lectiu dels nostres carrers, dels nostres paisatges a través de les opinions que els veïns i veïnes tenen del seu barri. Una fotografia coral que es construeix a través de les opinions que durant dos mesos s’han anat recol·lectant i que mostra al barri des del barri.

En un moment en què la fotografia té una forta presencia a les nostres vides, la Clara Nubiola aposta per enaltir la paraula com a constructora d’imatges. Virtuts, queixes, amors, contradiccions i precs dibuixen i ens mostres els nostres barris i els seus habitants.