La regidora respon les preguntes de la ciutadania a l'Audiència Pública

12/11/2021 - 09:00

El dijous 11 de novembre es va celebrar una nova sessió de l’Audiència Pública d’Horta-Guinardó. La regidora Rosa Alarcón i el president del Districte Max Zañartu van intervenir des de la sala Lluís Companys de la seu del Districte, responent les preguntes de la ciutadania que també va assistir-hi, les que prèviament s'havien formulat per escrit i les que havien estat expressades en directe per videoconferència.

Tothom qui ho havia volgut, havia pogut enviar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, per plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal o va poder fer-ho presencialment des de la sala Lluís Companys o en directe a través de la plataforma habilitada.

La sessió va durar una hora i mitja, en què la regidora va respondre totes les consultes fetes per la ciutadania. Els temes, com és habitual, van fer referència a diversos àmbits. Per exemple, es van plantejar diverses qüestions relacionades amb la pacificació dels entorns escolars, l’afectació d’alguns habitatges al passatge Sigüenza, l’obertura d’un vial per dins de l’Hospital Sant Pau, els ascensors a la via pública, els busos de barri, l’incivisme del veïnat, les llars compartides, el manteniment de parcs i jardins, la circulació d’autobusos pel carrer Cartagena, la pacificació i peatonalització del casc antic d’Horta, l’augment de contenidors al Carmel, la convivència als carrers i places o diverses qüestions de mobilitat.

Podeu recuperar tota la sessió al vídeo que acompanya aquesta notícia.