Tractament antilliscant a la vorera oest del carrer Murtra

09/12/2021 - 09:39

Aquesta setmana s’inicia l’aplicació d’un tractament antilliscant a la vorera del carrer Murtra, en el tram comprès entre els carrers Llobregós i Sigüenza.

L’obra té com a objectiu solucionar el problema de lliscament que existeix al paviment a causa del pendent pronunciat del carrer i del poc assolellament de la zona, com a conseqüència de l’orientació i les ombres projectades pels edificis que delimiten el carrer.

En primer lloc es netejarà la superfície amb aigua a pressió i posteriorment s’hi aplicarà un tractament líquid superficial amb efecte consolidant per tancar la porositat del paviment. Per acabar, s’aplicarà un tractament protector contra la penetració capil·lar d’aigua, clorurs o substàncies contaminants que protegirà el paviment dels cicles de gel i desgel.

Aquesta obra serà una prova pilot del tractament que permetrà comprovar el resultat i valorar la possibilitat de fer-lo extensiu a altres àmbits del districte que presenten la mateixa problemàtica de lliscament al paviment.

La durada de l’obra serà de 3 setmanes aproximadament.