Sessions formatives ‘elteunegoci.cat’

09/12/2021 - 11:04

La Fundació.cat i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren amb la finalitat d’augmentar el nombre de comerços que tenen un web amb domini .cat.

Per aquest motiu, des del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona s’han posat en marxa les sessions ‘elteunegoci.cat’, un programa adreçat a tots aquells petits negocis d’arreu del territori que no tenen presència digital i en català. A través de sessions formatives, s’ensenya als comerciants a crear i editar un web amb un constructor WordPress i a configurar el correu electrònic dels negocis.

Els cursos són de tres sessions telemàtiques de dues hores cadascuna. A les dues primeres sessions es crearà i s’editarà el web. El Centre de Normalització Lingüística participarà activament a la tercera sessió, en què respondrà dubtes lingüístics i, durant els últims 20 minuts de la sessió, presentarà el Servei d’Assessorament Lingüístic i el programa de consultes lingüístiques Optimot. Abans de les sessions, els usuaris cal que es donin d’alta al paquet digital (de pagament, 36€ l’any).

Les tres sessions tindran lloc els dies 13, 15 i 20 de desembre, de 13.30 a 15.30 h.

Els usuaris que acabin publicant la pàgina web, gaudiran d’una revisió lingüística.