Gran èxit de participació per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

10/12/2021 - 09:03

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra cada any el 3 de desembre, Horta-Guinardó s'ha sumat a les diverses activitats que s’organitzen a Barcelona.

Més de 300 persones han participat en la flashmob del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Escoles del districte, entitats i serveis de persones amb discapacitat han participat en el ball de la cançó ‘Bendita la vida’, del grup Txarango amb coreografia creada per Artenea. Aquesta ha estat una activitat organitzada pel Consell d’entitats de Persones amb Discapacitat del Districte que s’ha celebrat al mateix temps a altres districtes de la ciutat.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat té com a objectius sensibilitzar l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generarà la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural. Una jornada per donar visibilitat al col·lectiu i reivindicar els seus drets d’inclusió social i laboral recollits en la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.