L'onzena edició del Barcelona Districte Cultural arriba a sis equipaments d'Horta-Guinardó

26/01/2022 - 11:04

L'onzena edició del circuit oferirà, del 4 de febrer al 30 d'abril, més de 230 funcions obertes a tots els públics i gratuïtes, amb un programa per apropar la realitat de la creació i els creadors a la ciutadania. A Horta-Guinardó, les podreu gaudir a sis espais diferents: el CC Guinardó, el CC Casa Groga, el CC Teixonera, el Casal Font d'en Fargues, els Lluïsos d'Horta i el CC Matas i Ramis.

Una vegada més, la ciutat es vesteix de gala i es tenyeix de cultura: torna el Barcelona Districte Cultural! Aquest febrer comença l’onzena edició del circuit cultural amb 28 propostes d’espectacles d’art en viu, entre els quals trobem nou propostes teatrals, nou concerts, quatre espectacles de dansa i sis de circ, distribuïts en 32 equipaments. També s’hi sumen els títols que formen part del Petit Cineclub i el cicle de documentals musicals organitzat en col·laboració amb el Festival In-Edit.

La programació engloba més de 230 funcions repartides entre 32 equipaments, dels deu districtes de la ciutat, a més d’activitats complementàries i sessions adreçades al públic escolar.

Per assistir als espectacles cal reservar-ne les entrades amb antelació i respectar les mesures de seguretat i prevenció, que s’adequaran a les recomanacions sanitàries vigents, com la reducció de l’aforament, l’ús obligatori de mascareta i l’entrada i sortida esglaonada dels espectadors.

Podeu consultar la programació de cada espai:

Adjunts

Més informació