El Casal Infantil del Guinardó treballa per a infants i joves del barri

16/02/2022 - 12:22

El Centre de Serveis Socials del Guinardó treballa habitualment amb el Casal Infantil del Guinardó per al benestar d’infants i adolescents del barri.

El Casal Infantil té un projecte socioeducatiu basat en el lleure dirigit a infants i joves d’entre 4 i 16 anys. Cada dia ofereixen un espai de joc i aprenentatge on poder relacionar-se, aprendre, experimentar, jugar i gaudir sanament del seu temps lliure. També ofereixen assessorament i suport familiar personalitzat, procurant establir un vincle de confiança i proximitat.

Treballen comunitàriament amb les ofertes i activitats que es donen al barri, tan participant-hi com organitzant-les. També treballen en xarxa conjuntament amb altres professionals de diferents serveis i entitats que puguin estar implicats en els infants i joves que atenen.

El Casal Infantil és un dels serveis del barri amb qui es coordina el Centre de Serveis Socials habitualment per dur a terme un seguiment dels infants i adolescents. És un equip alegre, creatiu, obert i molt implicat amb les necessitats del barri.