El Dansa Metropolitana apropa la dansa a Horta-Guinardó

08/03/2022 - 09:51

Del 10 al 27 de març, la cinquena edició del festival Dansa Metropolitana omple de dansa els teatres, centres cívics i espais públics de dotze ciutats metropolitanes. La programació a Barcelona inclou tres equipaments d'Horta-Guinardó, amb espectacles gratuïts als centre cívics del Carmel, el Guinardó i la Teixonera.

La quinzena de la dansa d’enguany, que també se celebra a Badalona, Cornellà, el Prat, Esplugues, Granollers, l’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans, posa en valor les confluències, la suma de cultures diverses que es mantenen entre les nostres ciutats de manera fluïda que, com les aigües d’un riu, són la suma dels seus afluents.

Un any més, el Dansa Metropolitana esdevé un punt de trobada que apropa i fa accessible la dansa a tota la ciutadania, de manera inclusiva, perquè tothom pugui gaudir-la. I ho fa hibridant-ne els diferents estils, confluint amb disciplines també de procedències diverses, facilitant el diàleg i, sobretot, convidant-vos a viure la dansa intensament i amb entusiasme.

Programació a Horta-Guinardó

kórps
Cia. Miquel Barcelona
Centre Cívic Teixonera / Pl. Herta Frankel
13 de març a les 12.30 h
Una proposta escènica multidisciplinària que fusiona la dansa contemporània, la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat.

Crisálida
Antes Collado
Centre Cívic Guinardó
18 de març a les 19.30 h
Un cos empresonat en un terrari –paisatge patètic i esgotat– que a través de la dansa acull figures i imatges que ho impulsen a un futur encara sense noms ni formes.

UPPER Vol. I
Cía. Sebastián García Ferro
Centre Cívic El Carmel
27 de març a les 12 h
Una gran festa on el culte al cos i el fet d’estar en forma deixen de tenir importància i on el que és fonamental és donar total llibertat al nostre moviment. Una festa per ballar.

Més informació