Barcelona camina amb la Magic Line

20/03/2022 - 11:47

Barcelona torna a mostrar la cara més solidaria dels barcelonins i les barcelonines. Avui, més de 10.000 persones han recorregut multitud de trajectes, tant dins com fora de la ciutat, amb l’objectiu de recaptar diners per finançar projectes socials i sanitaris per l’obra social de Sant Joan de Déu.

Des del 2014 que la ciutat acull aquestes caminades per equips, que busquen promoure la solidaritat conscient i responsable, la inclusió social i la importància de treballar en equip.

Les inscripcions van tancar-se abans d’aquest cap de setmana, arribant a més de 10.000 magicliners, mobilitzats per la solidaritat de Sant Joan de Déu. No obstant, encara pots incrementar els reptes solidaris per equips al web de la Magic Line.

Caminem a Barcelona per arribar més lluny

Enguany hi ha una dotzena de recorreguts per la ciutat de Barcelona, com la ruta Barcelona: Montjuïc, 15km, 15 parcs, 15 miradors, o la ruta Barcelona: Turons i Panoràmiques, entre d’altres. Són diverses les poblacions del nostre territori que acullen també la Màgic Line, com les poblacions veïnes de Badalona, Esplugues de Llobregat i Sant Boi, i, fins i tot, hi ha recorreguts solidaris a Palma de Mallorca i a Madrid.