Obres de millora de l’accessibilitat de la parada de bus de davant del CEM Can Toda

31/03/2022 - 09:41

Aquest mes de març han començat les obres que milloraran l’accessibilitat de la parada de bus 1223, situada a la confluència de la carretera del Carmel i el carrer d’Ana María Matute Ausejo, davant l’entrada del Centre Esportiu Municipal Can Toda.

Les dues línies que paren en aquest punt són la 24, que connecta plaça Catalunya i el Carmel, i la V19, que circula entre la Barceloneta i la plaça d’Alfonso Comín. L’actuació consistirà en eixamplar la vorera on es troben els dos carrers per instal·lar-hi una parada amb marquesina i un punt d’informació.

La remodelació de l’espai implicarà diferents operacions, com ara l’enderroc del mur existent actualment i la construcció de nous murs de contenció, a més d’una escala que connectarà els dos carrers. L’obra també comportarà la instal·lació de nous fanals i elements de mobiliari urbà, la modificació de la pintura vial en places d’aparcament de motos, cotxes i zona de escombraries i el desplaçament del gual de vehicles per accedir a l’aparcament públic.

Es preveu que les obres acabin al mes de juny. Mentrestant, romandrà tancada en aquest punt la circulació del carril de pujada de la carretera del Carmel i el trànsit es desviarà de manera temporal pel carrer d’Ana María Matute Ausejo, on s’instal·larà la parada de bus provisional. El pressupost de l’actuació és de 231.907,90 euros.