El Festival Empodera’t proposa monòlegs feministes dins de ‘L’Orgullosa’

26/05/2022 - 09:37

L'humor és una mostra d'intel·ligència, una manera de reflexionar i de fomentar l'esperit crític. Les protagonistes dels monòlegs feministes de l'Empodera't ho saben i ens presenten un show amb cinc dones extraordinàries: “una bolli una mica folklòrica, una lesbiana que sembla un nen, una trans disposada a tot, una bisexual monògama i una heterassa condemnada al fracàs amorós”.

Mai Boncompte, políticament incorrecta i desvergonyida, serà la mestra de cerimònies d’aquests monòlegs Empodera’t XS, on l’acompanyaran les còmiques Sandra Roles, Tina Recio, Maria Oria i Irene Meneguzzi.

Entre totes fan un grup que surt del quadre, ja que tenen superpoders, fan tot allò que es proposen i més. Intel·ligents, sarcàstiques, poderoses i, sobretot, amb un sentit de l’humor que només et deixa una sortida, pixar-te de riure.

I entre “hihi” i “haha”, l’organització vesteix de solidari aquest acte tot convidant al públic a fer donatius a l’associació KIF KIF (a través de la seva pàgina web o en efectiu el mateix dia), que des de fa dinou anys treballa i lluita per promoure els drets i la inclusió social de les persones LGTBIQ+ migrants i refugiades a Espanya i que actualment atenen les persones refugiades per la guerra d’Ucraïna.

Els monòlegs feministes formen part de la programació de L’Orgullosa i s’emmarca dins de les activitats que es fan al llarg de l’any al voltant del Festival Empodera’t, projecte singular dels Casal de Barri d’Horta- Guinardó.

Monòlegs Empodera’t XS
Dijous 2 de juny
Lloc: Terrassa del Mas Guinardó
Hora: 19 h
Organitza: L’Orgullosa i Festival Empodera’t
Entrada lliure