Presentades al veïnat les obres d’aquest estiu a l’L5 de metro

14/06/2022 - 11:37

Aquest dilluns 13 de juny s’ha presentat al veïnat en una sessió informativa les obres que es duran a terme aquest estiu a la línia 5 de metro.

Els treballs s’han de dur a terme en dues fases. Una que va tenir lloc per Setmana Santa, i una segona prevista per a l’estiu. En total, es renovaran tres quilòmetres de via, fet que reduirà el nombre d’incidències, solucionarà el problema de les vibracions que afecten diversos edificis pròxims al traçat, farà el trajecte més confortable i millorarà les freqüències.

El tram entre la Sagrera i Horta estarà afectat de l’1 de juliol al 31 d’agost, mentre el d’entre Horta i el Carmel només tindrà afectacions durant l’agost.

Transport alternatiu

Per minimitzar l’impacte en les persones usuàries, es reforçaran les altres línies de la xarxa de metro. També es reforçaran les línies de bus V27 i D50, que tenen un recorregut complementari al dels trams afectats. A més, hi haurà un servei de llançadora amb 19 vehicles articulats i al voltant de 3 minuts i mig d’interval de pas en l’hora punta de feiner.

Podeu consultar tota la informació sobre les obres i les afectacions que comportaran en aquest document adjunt.