Contes a les places d’Horta

21/06/2022 - 12:43

Com és habitual, amb l’arribada de l’estiu el Centre Cívic Matas i Ramis i la Biblioteca Horta - Can Mariner ofereixen la possibilitat de passar una estona "de conte" tot escoltant diversos contacontes. El cicle tindrà lloc a quatre places d'Horta: la d'Eivissa, la de Bacardí, la de Santes Creus i el Parc de la Unitat.

El cicle Contes a les places torna per oferir un munt d’aventures a la mainada. Enguany, seran quatre sessions els dimecres del 29 de juny al 20 de juliol, a les 19 h. En cas de pluja les sessions es realitzaran al CC Matas i Ramis (C. Feliu i Codina, 20).

Jo vull ser jo!
Dimecres, 29 de juny, a les 19 h. Plaça d’Eivissa.
Amb Núria Alonso de Suc de Contes. A partir de 4 anys.
Els i les protagonistes d’aquestes històries no volen que ningú els digui si han de ser nens o nenes, a què han de jugar i a qui han d’estimar. Conte sobre la construcció de la pròpia identitat, la llibertat d’expressió i el respecte a la diversitat.

El secret de la detectiva Klaus
Dimecres, 6 de juliol, a les 19 h. Parc de la Unitat.
Amb Engruna Teatre. A partir de 3 anys.
La Detectiva Klaus és una investigadora curiosa i divertida capaç de resoldre els enigmes més difícils. Aquesta vegada, però, no aconsegueix resoldre el secret que amaguen uns objectes i llibres estranys que han arribat a les seves mans…
Farem un viatge a través d’alguns dels contes més coneguts pels menuts de casa, com el de La Caputxeta, En Patufet o Hansel i Gretel, i descobrirem el veritable secret de la Detectiva Klaus.

El gegant que va perdre el seu cor
Dimecres, 13 de juliol, a les 19 h. Plaça de Bacardí.
Amb Mireia Juanals. A partir de 4 anys.
La June decideix ajudar el seu gegant amic a recuperar el seu cor. Amb l’ajuda de varetes màgiques, cançons i pous encantats, la petita June viatjarà als límits de la terra per tal d’ajudar-lo.

B.O.M. Contes de bruixes, ogres i monstres
Dimecres, 20 de juliol, a les 19 h. Plaça de Santes Creus.
Amb mOn mas. A partir de 3 anys.
Benvinguts al món monstruós de la mOn. Sabeu que la por està sempre amagada perquè és molt espantadissa? Un no s’ha d’espantar de tenir por, perquè en tenen fins i tot els més valents. Un secret: Qui canta, la por espanta!