El Centre de Serveis Socials del Guinardó també ofereix assessorament legal

20/07/2022 - 14:12

El Centre de Serveis Socials Guinardó té un servei d'assessorament jurídic tant per als professionals com per a les persones ateses al centre.

En aquest espai d’assessorament es poden fer consultes d’habitatge, família, deutes, prestacions i ajuts públics, així com obtenir informació de com tramitar advocats d’ofici, en cas que fos necessari. Els assessoraments es fan presencialment o per telèfon, sempre amb cita prèvia, que es pot demanar a la recepció del centre de serveis socials.

El Xavi, l’advocat que assessora el CSS Guinardó i les persones ateses, fa més de 30 anys que s’hi dedica i considera que la feina que fa a serveis socials és la més gratificant dels nombrosos assessoraments que ha fet durant la seva carrera professional. En aquest sentit, assegura que assessorar tant a professionals com a persones ateses pel servei en temes complexos de la vida diària, i que moltes vegades tenen solució, fa que els seus estudis jurídics tinguin sentit i suposa una recompensa personal difícil d’obtenir en altres àmbits.